Om

KENNEL

SYMRETOPPEN

Hos oss kan du oppleve bedlington terrier og italiensk mynde.

 

Kennel Symretoppen har et lite oppdrett av både bedlington terrier og italiensk mynde.

Jeg, Gro Østmoe Granholt, bor i Ski kommune. Her bor jeg sammen med hundene mine og min mann. Hjemme hos oss har tre barn vokst opp.  Alle er nå voksne, men kommer ofte hjem til oss med sine familier. Flere av hundene bor hos forverter i nærheten. Dette er en løsning jeg er meget fornøyd med. Det gir alle hundene mulighet til å ha liv som legger tilrette for nok stimulering, individuell omsorg og, ikke minst, kjærlighet.

Selv har jeg levd med terrier siden jeg var 5 år gammel. Det startet med airedale terrier. Det var en rase som jeg var meget aktiv med som ung. Jeg fikk et stipend fra Norsk Terrier Klub i 1973 og fikk delta i kennellivet til Kennel Jokyl hele skoleferien dette året. Her lærte jeg mye om det å stelle hunder, stelle pels, trene og stille ut airedale terrier. Det var en opplevelse som satte sine spor. Selv om airedale og bedlington på mange måter er veldig ulike og skal stelles ulikt, ga de intense sommerukene meg utrolig masse flott kompetanse om hvordan stelle hund. Særlig pelsstellerfaringen derfra har gitt meg betydningsfulle bidrag.

 Bedlington terrier har jeg alltid hatt en godt øye til, men skaffet meg første gang egen bedlington 2001. Det har jeg aldri angret!

Italiensk mynde kom inn i livet mitt i 2012. Det har jeg heller aldri angret. Det er to raser som passer godt sammen.

 

Les mer oppdaterte nyheter fra kennel Symretoppen på Facebook:

 

 

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om disse rasene.

Kennel Symretoppen v/Gro Østmoe Granholt

Symrevegen 2

1406 Ski

Norge

geigranh@online.no

www.symretoppen.com

Tlf: 047 90 75 75 58

 

Jeg har jevnlige kull, men driver et lite hjemmeoppdrett så det er ofte lange perioder mellom hvert kull. Følg med på oppdateringer under siden om valper. For meg er det veldig viktig å vite at valpekjøpere er motivert og har tatt et veloverveid valg før valpen anskaffes. Derfor prioriterer jeg å selge til valpekjøpere som jeg har etablert god kontakt med. Ta derfor kontakt så fort du vurderer en av disse rasene og så kan vi sammen finne fram til om valp fra meg er riktig for deg!